fredag 11 maj 2012

Vårträff 29 maj 2012

Äntligen träff med T.I.N.Geling igen!
Denna gång genomför vi träffen tillsammans med researrangören Apollo och restaurang Toro Blanco. Boka in tisdagen den 29 maj i kalendern för då är det dags för vårens träff.

Vi träffas kl. 17.30 på Restaurang Toro Blanco på Kungstorget 3. Här blir vi serverade en lättare varmrätt från det spanska köket och till detta får man ett glas vin, en öl eller ett alkoholfritt alternativ. Alla kommer att bli bordsplacerade av oss, så att vi får en bra mix vid borden. Som alla säkert vet vid det här laget, så är det på T.I.N.Gelings träffar meningen att man ska bygga upp sitt nätverk, så räkna inte med att hamna vid väninnan.

Kl. 18.30 är det dags att bege sig till Apollos butik, som ligger precis intill restaurangen. Vi får en presentation från Sara på Apollo och därefter är det dags för föreläsning med Henrik Bramsved från Aerobic Sweden. Henriks föreläsning har temat ”Kunskap som gör dig starkare” och är av det interaktiva slaget där man får möjlighet att ”prova på”.


Anmälan
Kostnad: 100 kr som betalas på plats (allt ingår – förtäring, träff, föreläsning).
Skicka in din anmälan i god tid – dock senast onsdagen den 23 maj till oss på tingelinggoteborg@gmail.com. Märk mailet ”Träff 29 maj”. Ange ditt namn, företag, titel/befattning samt om du har någon allergi som är viktig att veta om inför restaurangbesöket. Antalet platser är begränsat till 50 deltagare, så boka in dig så snart du kan.

Vi önskar dig varmt välkommen till vårens T.I.N.Gelingträff!

T(j)INGeling!

/Linda, Åsa och Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar