torsdag 12 september 2013

T.I.N.Gelingträff 24 sept 2013


Tisdagen den 24/9 kl 17.15-20 ses vi igen för en efterlängtad TINGelingträff.

Denna gång träffas vi i de fina lokalerna hos Forever Living Products på Kvarnbygatan 2 B, 431 34 Mölndal. Man går in i den stora ekporten och sedan runt huset på vänster sida till huvudentrén.

Det finns betalparkering precis utanför eller så åker man kollektivt till Mölndalsbro, och går upp över motorvägen. Det är den stora ljusa slottsliknande byggnaden på höger sida.

Temat för denna träff är CRM.

Lars Hall, VD, på Dubblera bjuder på en mycket intressant föreläsning. Vi kommer att få en givande inblick i de stora fördelar det innebär för företag att aktivt jobba med CRM.

Vi får veta mer om vikten av att lära känna sina kunder och deras behov/önskemål. Använder man denna kunskap på rätt sätt kan man ta reda på om företaget mest har återkommande kunder, tappar många kunder eller regelbundet får många nya kunder. Utifrån denna kunskap blir det lättare att veta hur man ska kommunicera med kunderna. Det blir också en god hjälp för att besluta var man ska satsa kraft och pengar för att utveckla sitt utbud av varor och/eller tjänster.

Efter denna föreläsning kommer Forever Living Products att berätta om sitt företag och hur de har valt att jobba med CRM. Det blir spännande då vi får en liten inblick i ett verkligt "case".

Som vanligt blir det något litet att äta och dricka och en organiserad nätverksaktivitet.

Kostnad för denna träff är 50kr. Vänligen ta med jämna pengar i kontanter när du kommer. Allt är till självkostnadspris och blir det något över kommer vi, som vanligt, att skänka pengarna till Bröstcancerfonden.

Anmäl dig till träffen genom att skicka ett mejl till tingelinggoteborg@gmail.com senast den 18 sept 2013. Det är viss begränsning i antal platser denna gången så först till kvarn gäller.

Har du eller din väninna/affärsbekant, som gillar nätverkande, inte anmält din/sin mailadress så skicka oss gärna ett mail till tingelinggoteborg@gmail.com

Alla tjejer/kvinnor i affärslivet, som gillar att aktivt nätverka, är välkomna!

Hoppas att du har möjlighet att komma, så ses vi den 24e!
T(j)ingeling!
Sofia, Åsa och Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar