onsdag 25 september 2013

Träffen den 24 september - Tema: CRM

Tack för igår, allihopa!
Kul att vi blev närmare 50 som sågs på träffen i Forever Livings vackra slottsmiljö i Mölndals Bro. Temat för träffen var CRM (Customer Relationship Management) och vi fick två inspirerande och mycket givande föreläsningar i ämnet.
Först ut var Lars Hall, VD på Dubblera (www.dubblera.se), som gav oss god inblick i arbete med CRM och inte minst CLV (Customer Lifetime Value).
I mitt arbete med publikrekrytering för IFK Göteborg är allt som Lars pratade om högintressant. Jag har några punkter som jag ska fokusera extra på och som ju faktiskt är grundläggande för CRM - identifiera fler kunder än vad vi gör idag, fokusera mer på att i första hand förstå våra positiva kundflöden och i andra hand våra negativa ("läckaget"). Vi jobbar redan idag mycket med detta, men vi kan definitivt spetsa till det och bli mycket bättre.
 
Åsa på Forever Living Products gav oss intressanta exempel på ett riktigt CRM-case när hon visade oss hur de arbetar med att motivera och premiera sina främsta återförsäljare.
Mer om Forever Living på www.foreverliving.se.
 
Efter föreläsningarna var det dags för nätverkande och vårt populära "tvångsmingel" i grupper där det diskuterades CRM från företag- respektive kundperspektiv.
Det blev tyvärr lite kort om tid för mingel och nätverkande denna träff, men det lovar vi att vi kommer att avsätta ordentligt med tid för vid nästa träff.
 
Förtäringen som det bjöds på var en wrap med sashimilax, hummus och avocado från Gaffelkonst (www.gaffelkonst.se). Kakan var min hembakta kokostoscakaka - det var någon som undrade över receptet - det hittar ni här. :)
 
Vid träffens slut var det så dags för sedvanlig utlottning av finfina priser. Några av tjejerna fick gå hem med vinster från
 
Sankt Jörgen SPA - http://www.sanktjorgenpark.se/
Forever Living Products - http://www.foreverliving.se/
NilsonGroup - http://www.putfeetfirst.se (DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports, samt franchisebaserade Ecco Stores)
 
Alla fick vid träffens slut varsin goodiebag med produkter från
 
 
Ett stort, stort tack till alla er företag som var med och gjorde denna träff till något alldeles extra!
 
Vi tackar för denna gång och på återseende i vinter!
 
//Linda vid tangentbordet (med hälsning från Sofia och Åsa)
 
PS. Glöm inte att gilla oss på Facebook (sök på T.I.N.Geling) och att be dina nätverkssugna väninnor att anmäla sig till vår mejllista. Anmälan görs genom ett mejl till tingelinggoteborg@gmail.com. Ju fler vi är - desto bättre möjligheter till riktigt bra nätverkande!
 
 Nedan hittar ni lite bilder från träffen igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar